Ходжа Беркант: Как да привлечете любовта в живота си

Как да привлечете любовта в живота си? Ходжа Беркант разказва за силата на молитвата и муската за любов!

Ходжа Беркант

Известният ходжа Беркант се съгласи да даде интервю пред репортер на агенция „Правда“. С него говорим за любовта и доколко морално и правилно е да правим магии за любов. Темата изглежда извън информационния поток, но всъщност интересува най-широк кръг читатели, ако съдим по писмата, които пристигат на редакционната ни поща. А и самият имам призна, че и него го търсят основно за възстановяване на връзките между хората. Може би причината е в това, че той не се занимава с правенето на магии за любов, а създава предпоставки за възникване на отношения и привличане между хора, които имат общ път заедно. Това той постига с гадаене по Корана и древни арабски ритуали. Според мюсюлманския свещеник, това е най-здравословният и истински начин да се влияе върху съдбата. Но нека му дадем думата!

Поради многобройните запитвания към вас относно съдбата на много разделени двойки, искам да ви попитам може ли човек да привлича любовта в живота си? Как става това?

- Ходжа Беркант: Любовта е най-хубавото чувство, дадено ни от Бога. При мен са идвали и са ми писали хиляди двойки, които са търсели помощ. В днешно време има бум на неразбирателствата и разделите. Това се дължи на отрицателна енергия в човешките отношения. Хората са изгубили представа за истината на любовните връзки. Човек не може на сила да има даден човек, но може да привлича симпатиите да този, който му е предопределен от Бога.

Как може някой да върне даден човек при себе си?

- Ходжа Беркант: Проблемът е, че разделените двойки не разбират, че зад раздялата им се крият намеси. Аз не мога да кажа, че всички тези намеси са магии, но повечето наричам обсебвания и ниски нива на енергия. Такива нива носят лошите взаимоотношения, както и днешните разводи и раздели. Може от дълги години да имате връзка, но когато балансът и се наруши, трябва да знаете, че има какво да променяте. Ако искате да върнете някого към себе си, не правете магии и не търсете ясновидци. Това не е любов, а притежание. Аз давам на разделени дойки муски за любов, когато видя, че двойката има път заедно.

По какъв начин муската може да въздейства върху дадена двойка?

- Ходжа Беркант: Муската е направена така, че да въздейства върху дадения проблем – раздяла, неразбирателство, изневяра. Когато давам муска за любов, тя улавя къде тази връзка има проблем и го неутрализира. Ако съдбата е казала, че това е даденият мъж или жена за вас – така ще бъде. Ако ли не, муската привлича този човек, за когото Бог ви е предопределил. Тя не изкривява пътя на развитие на връзката, както правят магиите за любов. Те действат насила и променят съдбата. Това е дело на лоши хора. Те работят против Бога.

За колко време може муската за любов да поправи дадена проблемна ситуация във връзката и взаимоотношенията на хората?

- Ходжа Беркант: За всеки човек е различно. Всичко е индивидуално. Муската има непрекъснато въздействие. Резултатите идват, когато лошата енергия е изчезнала. Обикновено това става до дни. Много мои клиенти дори ми пишат, че са удивени от внезапната промяна в отношенията си с любимите хора. Друг път става до месец.

Ходжа Беркант, могат ли хора, които не са обвързани да си поръчат муска за любов?

- Ходжа Беркант: Да, могат, разбира се. Муската е начин чрез който любовта се привлича, така, че всеки, който иска да има пълноценни бъдещи взаимоотношения, може да си поръча муската за любов. Тя ще донесе хармония във всяка една ситуация.

Благодаря Ви за интервюто, Ходжа Беркант. Надявам се думите ви да стигнат до много хора, изпаднали в проблемни ситуации в любовта.

Въпросите зададе: Гроздан Михайлов

За връзка с ходжата: https://twitter.com/HodjaBerkant

Гласувайте за статията

Правда.бг препоръчва и:

6 коментара to “Ходжа Беркант: Как да привлечете любовта в живота си”

 1. pepa

  апр 19. 2013

  Можете ли да ми посочите адрес или телефон за кореспонденция?

  Reply to this comment
 2. Как да направя поръчка?

  Reply to this comment
 3. Ekaterina

  юни 19. 2013

  Никъде не намирам телефон и адрес за контакти и поръчка. Моля, изпратете.

  Reply to this comment
 4. miglena

  дек 06. 2014

  Iskam da poracham muska za kasmet

  Reply to this comment
 5. софия костова кочева

  мар 03. 2015

  Искам да поръчам муска за привличане на любов.

  Reply to this comment
 6. Ходжа

  мар 04. 2015

  Здравейте, София! За да поръчате муска за привличане на любов, трябва да се обърнете към сайта на Ходжа Беркант – http://www.berkanto.com и да оставите там реален имейл адрес, който проверявате редовно. На него ще ви пишат с подробно обяснени условията за получаване.

  Reply to this comment

Добавете коментар