БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

Адв. Николай Хаджигенов: Хората не гласуваха, защото не харесват кофти манджи

Хората не гласуваха, защото те са достатъчно умни и не харесват това, което им се предлага, каза пред Радио София адв. Николай Хаджигенов.
„Не харесват нито претоплени манджи, нито кофти манджи…Колаборацията ПП-ДБ е абсолютно същата като ГЕРБ. Готови са да направят всеки един мръсен номер, готови са да излъжат хората, не само собствените си избиратели, а всички останали, за постигане на собствени лични, партийни цели“, коментира адв. Хаджигенов.

По думите му, протестът на балотажа е бил протестен.

„Хората в София не харесват ГЕРБ“, добави той.

Според адв. Хаджигенов, хората не виждат причина да гласуват.

„Сглобката отдавна е изчерпала полезността си, от гледна точка на Борисов. Моята лична прогноза е, че тя се изчерпва с местните избори. Единствените, които вече имат интерес от сглобката са ПП и ДБ, Борисов вече няма интерес от тази сглобка и той може да ги бутне по всяко време“, каза адв. Николай Хаджигенов.

Според него кандидатът за кмет трябва да бъде такъв, че да може да спре кражбите.

„Разрухата в страната и в София се дължи именно на кражбите. Не го ли спрем, няма как да стане. Нужен ни е кмет или политик, на който му стиска, който знае как и може да го направи“, каза адв. Николай Хаджигенов.

Източник: БНР

Подобни публикации

539 нови случая на коронавирус у нас, положителни са 12% от изследваните

Димитър

Извънредно заседание НС заради поисканата оставка на Стефан Янев

Димитър

3502 случая на коронавирус у нас, в болница вече са над 6000 души

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy