БЪЛГАРИЯ

Акция на МВР и Европрокуратурата срещу източване на евросредства

МВР и Европейската прокуратура са провели преди седмица акция във връзка с усвояването на европари. Това съобщи главният секретар на МВР Живко Коцев:

„Работим изключително интензивно. Дори и миналата седмица имахме съвместни реализации с колегите от ДАНС, КПКОНПИ, така че мисля, че имаме добра релация с Европейската прокуратура по линия на усвояване на евросредства, за милиони“.

Живко Коцев заедно с вътрешния министър Калин Стоянов, политическото и професионалното ръководство на МВР присъстваха на тържественото честване по повод професионалния празник на българската полиция. Главният секретар посочи, че ръководството на МВР се старае да направи професията „полицай“ привлекателна и прави всичко възможно да се попълнят всички незаети места.

„На този етап има доста кандидати. Стремим се да завишаваме непрекъснато изискванията, наистина ни трябват стойностни хора с желание, които приемат професията като кауза“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Във Велико Търново започва международният фестивал на куклените театри „Лято, кукли и приятели“

Димитър

ЦИК стартира обществената поръчка за машините за вота

Димитър

Здравната комисия на НС одобри на първо четене законопроект за дейността на психолозите

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy