БЪЛГАРИЯ

Близо 2600 са имениците в община Кюстендил за Гергьовден

В община Кюстендил на Гергьовден имениците са близо 2600. Толкова са жителите, носещи имената Георги, Гергана, Галя, Галина, Ганка, Ганя, Ганчо, Георгия, Габриела и производните им, става ясно от справка на администрацията.

Има семейства с повече от един именици.

1636 са носещите името Георги в общината, 358 – Гергана, 273 -Габриела и т.н. Има и четирима с името Георгия, една от тях е 3-годишната дъщеря на кмета на Кюстендил – Петър Паунов.

Има семейства с трима, че четирима имениците. Такъв е случаят на кметицата на Драговищица София Плачкова, която се озори тази седмица да пазарува – покрай многото си служебни ангажименти.

Трима са имениците в семейството на доскорошния зам. областен управител на Кюстендил, вече регионален координатор на партията на Мая Манолова „Изправи се България“ Георги Илинов. Разбира се – не само в семействата с именици, във всяко семейство и дом в Кюстендилско ще има богата трапеза с агнешко и други ястия и вкусотии.

Източник: БНР

Подобни публикации

Васил Божков изригна: Поздравявам Прокуратурата за добре свършената работа!

admin

САЩ не обмислят санкции срещу България, обяви Държавният департамент

Димитър

НОИ: Влиза в сила нов механизъм за редукцията на индивидуалния коефициент при пенсиониране

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy