БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

БНО е първата партия, подала документи за участие в изборите на 2 април

Първата партия, подала документи за участие в предсрочните парламентарни избори е Българско национално обединение (БНО).

Очакваме да сме изненадата на този вот и да объркаме сметките, заяви председателят на формацията Георги Георгиев.

„Това, което виждаме, е, че повече от година и половина има политически колапс – от избори в избори. Това е така, защото на хората вече им омръзна да идват всякакви месии – харвардски, други, трети, пети, всеки идва и се случва едно и също в тази държава. Затова има над 60%, които не гласуват, над 7, които отиват специално до урните, за да подкрепят „не гласувам за никой“. Затова се надяваме този път да гласуват хората за БНО, за да можем да им объркаме сметките“, каза Георги Георгиев.

По думите му партията е внесла 3026 подписа в Централна избирателна комисия (ЦИК), която от днес приема документи за регистрация на партии и коалиции за участие в предсрочните парламентарни избори на 2 април. До 17 часа на 15 февруари – партиите и коалициите трябва да представят в ЦИК подписки с минимум 2 хиляди и 500 подкрепящи ги гласоподаватели.

Източник: БНР

Подобни публикации

Благоевград почита паметта на Тодор Александров

Димитър

Нова услуга – „подкрепа за придобиване на умения“ за хора с интелектуални затруднения

Димитър

Допълнителни Covid пари само за медици с пълен график на първа линия

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy