БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

Борисов: Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и приятели

„Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и приятели. Това казах на премиера на Северна Македония Зоран Заев, който ни благодари за готовността да им помогнем с осигуряване на ваксини срещу Covid-19“, написа във Фейсбук министър-председателят Борисов.

„Ситуацията е наистина тежка и трябва да се подкрепяме и да сме солидарни. Животът на всеки един е най-важен и ще положим всички усилия да го съхраним“, допълва той.

С колегите от Съвета на ЕС благодарим на всички медицински работници в Европа за огромните усилия, които полагат за живота и здравето на хората, пише в друг свой пост Борисов.

„Пожелаваме Весела Коледа, здраве и по-добра 2021 г. на всички европейци…Годината беше много тежка за всички. Но заедно ще се справим с предизвикателствата. Ние трябва да бъдем максимално солидарни, максимално дружни, максимално обединени в справянето с тази изключителна пандемия“, посочва премиерът.

Източник: БНР

Подобни публикации

КЕВР: Предстои значително поскъпване на парното и топлата вода

Димитър

Съдът решава да пусне ли от ареста Димитър Любенов, обвиняем за тежката катастрофа на Околовръстното в София

Димитър

Още едно Covid отделение заработи в Сливен

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy