БЪЛГАРИЯ

Борисов отново призова за спазване на противоепидемичните мерки

Премиерът Бойко Борисов отново днес призова хората да спазват противоепидемичните мерки:

„Умоляваме всички хора да спазват карантинните мерки, защото виждате вече започна да пада броят на заразените, намалява натискът върху леглата в болниците. Огромният брой оздравели означава, че нашите се научиха да лекуват нещо, за което няма лекарство“.

Премиерът направи коментара при оглед на ремонтните дейности на Софийския околовръстен път. Вече е пуснато движението по директното трасе от Южната дъга на пътя, в участъка между пътните възли „Младост“ и „Горубляне“.

Ремонтираме три участъка от Северната дъга на Софийския околовръстен път в района на кв. „Требич“ и Нови Искър, които са с обща дължина 5,8 км. Вече приключва реконструкцията на първия участък с дължина 1,3 км между пътния възел със Северната скоростна тангента и кръстовището за с. Мировяне и кв. „Требич“. Вече е пуснато движението по обновеното трасе, написа Борисов във Фейсбук днес.

Източник: БНР

Подобни публикации

Новите ограничителни мерки за борба с коронавируса влизат в сила тази вечер

Димитър

Властите отчитат крехка тенденция към спадане на заболяемостта от Covid-19

Димитър

БСП София обявява избраните кандидати за депутати

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy