ОБЩЕСТВО

Братът на Плевнелиев едва свързва двата края

Братът на Плевнелиев едва свързва двата края

Той разказа, че буксуващият опит за бизнес в Благоевград отвел него и съпругата му в Англия
„В Благоевград се краде не по-малко и може да говорим много по тази тема. Градът от първите места отиде на последно в класацията за ниво на средната работна заплата, което означава, че го окрадоха всичките кметове досега.

Цените на услугите са ниски и хората не могат да плащат за всичко, вижте колко затворени магазини има по центъра на града! И аз съм един от тези, които инвестираха, направих автомивка, която фалира и в момента не работи, както впрочем и много други бизнеси“, казва Румен Плевнелиев – брат на президента Росен Плевнелиев (2012-2017), цитиран от Струма.бг.

Той разказва, че буксуващият опит за бизнес в Благоевград отвел него и съпругата му в Англия, откъдето се прибрали миналата година и се установили в София, където тя започнала дребен бизнес с дрехи и булчински тоалети. За жалост пандемията отмени всички сватби и както при хиляди българи, и бизнесът на съпругата му се оказал на точката на замръзване.

В Благоевград при автомивката си Румен Плевнелиев има малка къща с двор и след като продава апартамента си в столичния кв. „Младост 4“ обмисля дали да се прибере.

„Може би временно ще си дойда в Благоевград, но сега ще има избори в града, и ако се избере кмет, който да не краде, сигурно ще остана в Благоевград”, искрен е братът на президента Плевнелиев.
Източник: Блиц

Подобни публикации

Европейски леви политици винят и двете страни за войната в Украйна

Димитър

Някои предимства на залозите с криптовалута

Димитър

Разкритие: Ето кой близък до Бойко Рашков е топлата връзка с Васил Божков

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy