ЛЮБОПИТНО

Бременна не спря да се налива с енергийни напитки и ето какво се случи със сина й СНИМКА

Всички млади момичета обичат да купонясват, но не всички се замислят, че рано или късно трябва да намалят темпото, защото бурната младост и добро здраве често са две напълно несъвместими неща.

Затова и днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем за едно младо момиче, която изобщо не искало да се отказва от навиците си и това й изиграло много лоша шега.

Когато разбрала, че е бременна, тя продължила да води обичайния си начин на живот. Купонясвала до припадък и се наливала с енергийни напитки.

Като цяло, енергийните напитки са изключително вредни за здравето. В днешно време хората ги пият като обикновена лимонада, без да се замислят как действат на организма им.

Ела, така се казвала бъдещата майка, успяла да се откаже от алкохола и цигарите, но от последния си вреден навик – енергийните напитки – не. Тя изобщо не се замисляла за влиянието им и изпивала между 3 и 5 кенчета дневно.

А когато лекарите й казали, че напитките са много вредни както за нея, така и за нероденото й бебе, тя отговорила, че това е най-обикновена безалкохолна напитка.

В 7-ия месец от бременността, когато плодът вече бил добре оформен и сърцето на бебето можело да се чуе, специалистите забелязали, че то бие много по-бързо от нормалното.

Когато детето на Ела се родило, нещата се оказали много по-лоши, отколкото медиците очаквали. Бебето било твърде бледо и със слабо сърце.

Бебето расте слабо и болезнено. И не е изключено след време да се наложи да му бъде направена сериозна операция.

Заради безотговорното поведение на майка си, то може никога да не бъде пълноценен човек.

 

Затова, мили дами, преди да решите да ставате майки, си струва да разберете пълната отговорност на тази стъпка. /jenata.blitz.bg

Подобни публикации

Момче носи 5 километра на гръб ранено куче до ветеринаря, спасява й живота.

admin

Какво представляват бързите кредити до заплата?

Димитър

Силата на парфюма: Влияе ли той върху настроението ни?

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy