БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

„Възраждане“ представи водачите на листите си за вота на 2 април

„Възраждане“ представи водачите на листи за парламентарните избори на 2 април. Лидерът на партията Костадин Костадинов ще води две листи – във Варна и в 25-ти МИР София. Заместникът му Цончо Ганев оглавява листите Бургас и Благоевград, организационният секретар на партията – Николай Дренчев също води две листи – в Ловеч и в 23-ти многомандатен избирателен район в София.

На тези парламентарни избори кампанията на „Възраждане“ е под наслов „Избери свободата“.

„Целта на „Възраждане“ е на тези избори да убеди максимален брой хора да изберат свободата, а не робството, не конформизма, не подчинението. С оглед на това, че изборите се случват по-малко от половин година след предишните такива, нямаме кой знае какви големи основания да имаме каквито и да било промени в листите, защото сме изключително доволни от хората, които влязоха в предишния състав на Народното събрание и точно поради тази причина ще заложим отново на тях“, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов.

„Възраждане“ има само две промени, обяви Костадин Костадинов и това са Веселин Вешев, който води в Шумен и Ивайло Хъневски в Разград.

Източник: БНР

Подобни публикации

Шеф на Лудогорец: Само от нас зависи да станем и шампиони

Димитър

Рождество Христово е

Димитър

1566 са новите случаи на коронавирус, положителни са 23,7% от пробите

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy