БЪЛГАРИЯ ВАЖНИ ПОЛИТИКА

В Ямбол новоизбраният общински съвет проведе първото си заседание

В Ямбол новоизбраният Общински съвет проведе първото си заседание. Клетва положи и спечелилият втори мандат за кмет Валентин Ревански.

Издигнатият от партия „Пряка демокрация“ Валентин Ревански спечели на първи тур кметската надпревара. След като положи клетва и благодари на жителите на града за категоричната подкрепа, той заяви:

„Показахме на цяла България, че това, което се случи в Ямбол преди 4 години, не е случайност! Ако някой от някое държавно ведомство или от държавата се опита да наложи нещо на Ямбол, с което жителите не са съгласни, ще организираме референдум и както през изминалия мандат, по важни въпроси ще се допитваме по тях“.

За втори път председател на Общинския съвет ще е Антон Шиков от „Пряка демокрация“. Съветниците от тази партия са 21 от общи 37-членния Общински съвет.

„Една уловка има с това пълно мнозинство на нашата група, че цялата отговорност и възможността да се плъзнем в неправилна посока е сериозна! Вярвам, че това нещо ще го свършим“.

В Общинския съвет влизат представители на още 6 политически формации.

Източник: БНР

Подобни публикации

ВМА откри нов симптом, предсказващ тежко протичане на коронавируса

admin

Мбапе е номер 1 в Европа, Меси – в Южна Америка

Димитър

„Капачки за бъдеще“ с кампания във Видин

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy