БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

ГЕРБ ще бойкотира кворума до гласуването на проектокабинет на „Василев“

ГЕРБ ще бойкотира кворума до гласуването на проектокабинет на Асен Василев. Тогава опозицията ще влезе, за да гласува „против“, заяви лидерът на парламентарната група Десислава Атанасова

„Няма никакъв повод нашата парламентарна група да бъде в зала, да прави кворум на това провалено и агонизиращо Народно събрание. Ние ще бъдем в пленарната зала и 59 ще гласуваме против предложеното правителство, ако има такова внесено предложение“.

Депутатът Делян Добрев беше категоричен, че днешното изслушване за газа е засекретено, защото кабинетът в оставка не иска да каже, че газът скача с 32 процента:
„Всъщност, управляващите в момента засекретиха бомбата, която слагат пред следващия служебен кабинет. Следващият служебен кабинет на Радев ще бъде изправен пред ситуация, в която физически няма да има достатъчно газ и ще трябва да се въведе ограничителен режим на газа в България“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Доц. Кунчев: До септември Делта вариантът на коронавируса ще доминира у нас

Димитър

ИТН: Няма окончателно решение за антиинфлационните мерки

Димитър

Валентин Терзиев е повишен посмъртно в звание подполковник

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy