СВЯТ

Две 15-годишни българки-близначки са изчезнали в Мюнхен

Две 15-годишни българки са изчезнали от центъра на Мюнхен. Момичетата са близначки и са в неизвестност от 24 ноември, съобщи днес в полицията в Мюнхен.

Според информация в германски медии Силвана и Надежда са се прибрали в апартамента на родителите им на 24 ноември. В 22:00 часа си отишли в стаите.

Когато родителите се събуждат на другия ден, от тях няма и следа. Не са оставили бележка, нито следи за това къде са отишли. Родителите не могат да си обяснят изчезването им. Не са имали проблеми с тях. Всички мерки за издирване и разследване, предприети досега от мюнхенската полиция, са били неуспешни. Местонахождението на момичетата все още не е установено.

Момичетата са на 15 години, високи са 160 см и тежат около 55 кг. Всеки, който има информация за близначките, може да се свърже с полицията в Мюнхен или всеки друг участък, обяви днес полицията.

Източник: БНР

Подобни публикации

Европейската прокуратура настоява да разследва случаите на заобикаляне на санкциите на ЕС

Димитър

Гърция предупреди Ердоган за решителен отговор на евентуален мигрантски натиск

Димитър

Двама британци, които се водеха изчезнали в Украйна, са били убити

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy