ДОМ

Двуетажните легла са чудесно решение за детски стаи

Когато става дума за нашите малки деца, тяхното удобство и комфорт, родителите обръщат голямо внимание на мебели, аксесоари, текстил, цветове, всичко, което може да има в интериора на детските стаи. И тук сериозна задача става правилният избор на детско легло. Можем да кажем, че това е основната мебел в детската стая.

Основният проблем при това е липсата на място. Има само една стая, но въпреки това, толкова много важни неща трябва да бъдат поставени в нея и все пак трябва да не забравяте да оставите място за игри и учене. Тук започват мъките на родителите, които прекарват часове в интернет, търсейки най-добрия вариант, който да не заема много място, отнемайки и без това малката, свободна площ на детската стая. И ако в семейството има две деца, тогава задачата става много по-сложна.

Децата ще харесат това легло.

Разбирайки всичко по-горе, единственият верен вариант навежда на мисълта – двуетажно легло. По отношение на площ заема същото място като обикновеното единично легло, но в същото време е много по-функционално и просторно. Не се притеснявайте напразно как децата ще реагират на такива мебели, практиката показва, че децата наистина харесват двуетажните легла. Детската фантазия лесно ще превърне това легло в приказен замък или може би стар пиратски кораб. Децата обичат дейности и игри на открито, с удоволствие ще се катерят по стълби и стелажи, които винаги присъстват на двуетажните легла.

Малко повече подробности

Ако сериозно обмисляте да закупите точно такова легло, тогава нека да разгледаме по-отблизо какво е то. Казано по-просто, това са две места за спане, здраво закрепени заедно и оборудвани с необходимите защитни елементи.

Височината на стълбите ще бъде приблизително 1600-1700 милиметра от пода, на тази височина обикновено се намира второто ниво на леглото. Самото второ ниво, непременно, е оборудвано със защитни страни, здраво закрепени към леглото.

Леглото може да бъде направено като опция за вграждане. Например, ако в детската ви стая има ниша с подходящ размер, тогава по ваше желание леглото може да бъде поставено в нея.

Подобни публикации

Дюшемето – вечната класика

Димитър

Как да създадем спалня в стил ски хижа в дома?

Димитър

Как да изберем правилните цветове за банята си

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy