БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

Депутатите не се разбраха за комисиите

Депутатите не се разбраха за съставите на комисиите, които трябваше да бъдат разглеждани на днешното пленарно заседание. Свикан беше извънреден председателски съвет, на който не е взето решение, обяви в кулоарите на парламента Николай Денков от ПП-ДБ. Най-вероятно темата ще остане за утрешния пленарен ден. Денков обяви, че неговата политическа формация не участва в преговори за кабинет с първия мандат.

„Три седмици, в които поставям въпроса всеки път на председателски съвет, стигнахме до това обсъждане. Както можете да си представите разговорът е доста сложен, защото има разнопосочни искания, интереси, така че бяха поставени едни предложения. Продължават обсъжданията. Днеска няма да бъде гласуван и комисиите, така че след малко ще бъде закрито заседание. Продължаваме, днес следобед ще работим по тази тема. Надявам се утре вече да има решение“, заяви Денков.

Източник: БНР

Подобни публикации

Парламентът прие окончателно промените в Закона за мерките срещу изпирането на пари

Димитър

8-годишно дете е пострадало след инцидент в Созопол

Димитър

Среща на Радев с представителите на партия „Възраждане“

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy