ВАЖНИ СПОРТ

Десподов получи наградата си за №1 за миналата година

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов получи своята награда за футболист №1 на България за 2021 година.

„Мотивиран съм да работя повече и да се представям все по-добре на терена. Трябва да има силна конкуренция. Трябва не трима, а 13 футболисти да се борят за футболист №1 в България. Всяка награда е специална за мен. През 2021 година направих неща, които не бях правил, записах добри резултати, спечелих отличия. Представянето ми беше на високо ниво. Винаги имам цели, винаги искам да печеля отборни и клубни награди“, започна Десподов след като получи трофея от Весела Лечева.

„Целта е Купа и титла до края на първенството, след което ще имаме и други цели, които ще гоним. Имам планове за моето бъдеще, но няма смисъл да го коментирам. Сега съм концентриран да помогна на отбора да постигне целите си“, добави още той.

Лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов взе наградата “Лъвско сърце – Трифон Иванов” за приноса си при спасяването на живота на датския футболист Кристиан Ериксен, който колабира по време на мача срещу Финландия на европейското първенство.

“Благодарности! Искам отново да подчертая, че нашата работа във футбола е екипна. Един без друг не можем. Приемам наградата от името на целия екип, който бяхме в Копенхаген. Като вид награда ми е първа. Досега съм получавал морални награди от футболисти и пациенти. Тази е специална за мен“, заяви д-р Великов.

Източник: БНР

Подобни публикации

Нов антирекорд днес: 819 нови случая на COVID-19!

admin

Кузманов спаси 2 мачбола, но отпадна в Тампере

Димитър

До 44 градуса в Гърция, фирми масово пускат служителите в отпуск

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy