ЛЮБОПИТНО

Дигитална агенция SEOMAX представи официално новия си криейтив директор

В началото на месец ноември пловдивската дигитална агенция SEOMAX обяви официално присъединяването на Любомир Любомиров към екипа. Той ще заема поста творчески директор  и ще ръководи новосъздадения криейтив отдел на компанията. Това стана възможно след като преди броени дни приключи процесът по присъединяването на неговото Copywrite Studio  към агенцията. Сливането на двете компании е възможност за SEOMAX да предложи на своите клиенти цялостни онлайн решения за техния бизнес, които включват  важни направления като  маркетинг чрез съдържание  и  изграждане на криейтив кампании и стратегии.

Освен че компанията разраства портфолиото си от предлагани услуги, чрез създаването на криейтив отдел, ръководството официално анонсира, че започва изграждане на нов офис във Варна. Агенцията вече разполага с два офиса – в Пловдив и в столицата, а с тази стъпка разширява своето представителство, осигурявайки национално покритие на предлаганите услуги.

От екипът на дигитална агенция SEOMAX приветстват новия криейтив директор с добре дошъл и споделят, че това е една естествена стъпка за развитието на компанията. Любомир Любомиров е копирайтър и контент криейтър с дългогодишен опит в сферата. Той създава Copywrite Studio преди 10 години, като през това време е реализирал повече от 250 успешни проекта за големи брандове, в това число Мебели Виденов, Събуей, Евроинс, Адрес Недвижими имоти, Еконт и др.  През последните години той е активен лектор на едни от най-значимите събития за дигитален маркетинг у нас, а също и съорганизатор на събитието Digital4Varna.

Въпреки извънредните обстоятелства, компанията не спира да се разраства, показвайки, че бъдещето на бизнеса наистина е в онлайн среда. Увеличавайки екипа си с доказан професионалист като Любомиров, а също и предлаганите от тях дигитални услуги, SEOMAX за пореден път заявява своите сериозни намерения да бъде  една от водещите агенции за дигитален маркетинг на национално ниво и да предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти винаги актуални и висококачествени услуги, които да носят очакваните резултати за техния бранд.

Повече подробности относно разширяването на екипа и новия творчески екип на компания може да прочетете тук: https://seomax.bg/seomax-2020-tvorcheski-direktor-i-ofis-vav-varna/.

 

Подобни публикации

Електрическите ключове и контакти на Mono Electric – перфектен избор за модерен дизайн

admin

Ловец забелязал два елена и се прицелил, случилото се след това го отказва от лова завинаги.

admin

Топ идеи за подходящ подарък за шефа

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy