БЪЛГАРИЯ

Досъдебно производство срещу непълнолетен побойник в Русе

Прокуратурата в Русе започва досъдебно производство срещу непълнолетен младеж, който в различни периоди е нанасял побои на свои връстници. Видеоклип с унизително и жестоко насилие бе публикуван в социалните мрежи снощи и това предизвика обществена реакция.

Непълнолетен все още ученик от Спортното училище в Русе е насилникът, който е заснет на видеоклип да унижава и бие свои връстник. Случаят е от месец април, но стана известен снощи, когато беше публикуван в русенски групи във Фейсбук. Поводът да бъде изнесено и това доказателство е сигнал до полицията от друга жертва на насилника. Прокуратурата вече работи по случая, каза за Българското национално радио окръжният прокурор Георги Георгиев и допълни:

„Установили сме го лицето, самоличността му ни е известна, непълнолетен е все още и преписките, които са образувани по сигналите срещу него, са докладвани в прокуратурата за пръв път днес“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Христо Иванов: Отговорността ще надделее и ще се стигне до трети мандат за сформиране на правителство.

Димитър

Петков каза пред Шолц условията за РСМ, канцлерът настоя за съгласие за старт на европреговори

Димитър

„Сиела Норма“ иска разрешение от ЦИК да използва допълнителни машини за резервни части

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy