БЪЛГАРИЯ

Досъдебно производство срещу непълнолетен побойник в Русе

Прокуратурата в Русе започва досъдебно производство срещу непълнолетен младеж, който в различни периоди е нанасял побои на свои връстници. Видеоклип с унизително и жестоко насилие бе публикуван в социалните мрежи снощи и това предизвика обществена реакция.

Непълнолетен все още ученик от Спортното училище в Русе е насилникът, който е заснет на видеоклип да унижава и бие свои връстник. Случаят е от месец април, но стана известен снощи, когато беше публикуван в русенски групи във Фейсбук. Поводът да бъде изнесено и това доказателство е сигнал до полицията от друга жертва на насилника. Прокуратурата вече работи по случая, каза за Българското национално радио окръжният прокурор Георги Георгиев и допълни:

„Установили сме го лицето, самоличността му ни е известна, непълнолетен е все още и преписките, които са образувани по сигналите срещу него, са докладвани в прокуратурата за пръв път днес“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Борисов: До края на февруари очакваме още 240 000 дози ваксини

Димитър

Изписват от болница 18-годишното момиче, засегнато от мълния в Приморско

Димитър

Мотоциклетист загина край Пазарджик

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy