БЪЛГАРИЯ

Жители на Несебър протестираха на плаж, искат хотел да махне чадъри и шезлонги

Жители на Несебър протестираха на малкия плаж до общинския ветроходен клуб. Те поискаха собственикът на близкия хотел да премахне чадърите и шезлонгите, които е поставил за безплатно ползване. Според протестиращите монтирането на плажните съоръжения е опит за превръщането на малката ивица в частен плаж.

Протестиращите влязоха в спор със собственика на хотела Радостин Дачев:

„Дошъл е момента, в който трябва да осъзнаете, че са постъпили неправилно, да се извините и да приключите с това нещо, а не да продължите да упорствате. Значи вие можете да си правите каквото искате, да ги чупите, както направихте с чадърите, счупете ги, разрушете ги , всеки си отговаря за това, което прави в момента“.

Как ще се разреши спора според хотелиера Радостин Дачев.

„Има си органи на реда, които ще го разрешат по един или друг начин. Ако ние сме виновни в нещо, ще ни накажат, ако не сме виновни, това е правилният начин.

А как ще продължат действията на протестиращите.

„Ще се консултираме първо с юристи, доколко имаме и какво право, след което, да, организираме сме в момента да им помогнем, да ги приберем, да не ги открадне някой“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Радев поздрави католическата и арменската общности в България по случай Великден

Димитър

Николай Василев: Щяхме да имаме кабинет с ДНК на бъдещето

Димитър

Ямболска област е на прага на трета Covid вълна

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy