ДОМ ОБЩЕСТВО

Заем на вноска за ремонт на апартамент – бързи пари за специални разходи

Не винаги е възможно внимателно да се планира ремонт на апартамент. Проблемите с електрическата мрежа или счупената тръба са непредсказуеми аварии, които могат да се случат по всяко време и на всеки. За съжаление не всичко се покрива от застраховка. И така, какво да правим в такава ситуация? Заемът на изплащане за ремонт на апартамент от парабанка може да бъде удобно решение. Ето няколко практически съвета как да се подготвите да го вземете.
Колко да заемете за ремонт на апартамент

Преди да започнете да търсите предложение за заем на вноска, трябва да знаете каква ще бъде цената на такова начинание. Когато изчислявате разходите си, не забравяйте да вземете предвид
• цени на материалите;
• възнаграждение на работници, извършващи ремонт – това е 1/3 от общата сума, ако искате да спестите, можете да свършите част от работата сами;
• разходи за оборудване и мебели;
• добавете 10% за непредвидени разходи – за всеки случай добавете към получената сума в края;

Ремонтът на средно голям апартамент, в зависимост от напредъка на работата, може да варира от няколко до няколко десетки хиляди. Много хора нямат такива спестявания или са недостатъчни, така че трябва да използвате помощта на финансова институция. Можем да изберем банка или кредитна компания. В първия случай, когато кандидатствате за пари, трябва да се подложите на строга проверка.

Хората, които изплащат заем или работят по конкретна задача или договор, могат да имат проблеми с получаването на финансова подкрепа. В такава ситуация си струва да се използва предложението за заем на вноски от парабанката.

Въпреки че получаването на финансова подкрепа в парабанк е много по-лесно, отколкото в случай на банка, а проверката на клиентите е по-малко строга, тя също изисква подходяща кредитоспособност. Така че, преди да кандидатствате за заем, анализирайте финансовите си възможности. Как да го направим? Започнете с обобщаване на месечните си разходи, като например:
• под наем,
• битови такси,
• разходи за поддръжка на автомобила,
• изплащане на заем или други задължения.

След това съберете доходите на вашия и на партньора ви, ако живеете заедно. Разликата между вашите приходи и разходи е вашата кредитоспособност. Знаейки колко можете да похарчите, ще ви улесни да намерите правилната оферта. Разбира се, не е нужно да изчислявате всичко сами. Използвайте калкулатори за кредитоспособност, достъпни в Интернет, които не само ще направят необходимите изчисления, но и ще намерят компании с най-добрите оферти.

Източник: http://pss.bg/

Подобни публикации

Скандал! Зам.-транспортният министър Красимир Папукчийски в афера за 300 млн. лв. Готвел да хариже на “свои хора” жп-линията Перник-Радомир?

admin

Как да изберете подходящия фаянс за банята

Димитър

Как да обзаведем дома си модерно?

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy