ВАЖНИ

(ЗАПИСИ) Илиян Найденов: Джулиана Гани ме заплашва с убийство и връзки!

Ето какво публикува в официалния си Фейсбук профил Илиян:

От месеци насам живея с четири основни и ежедневни заплахи! Ще ги степенувам по важност за мен!

1. Ще ти взема детето и ще се погрижа да не го видиш повече.

2. Ще те убия, намушкам, заровя и т.н.

3. Ще кажа, че ме биеш и ще те вкарам в затвора.

4. Ще ти съсипя бизнеса и ще агитирам всички срещу теб и продуктите ти.

За мое съжаление имам достатъчно трезва мисъл за да преценя, че е напълно възможно всяка от тях да бъде осъществена. Това е и причината, поради която не си тръгнах много отдавна. Всеки може да говори отстрани и да съди. Не се сърдя на никого, но не знаете какво е да слушаш ден след ден за „какви връзки ще се използват срещу теб“ и „съдът в България дава детето на майката каквото и да се случи“. За бизнеса даже няма да коментирам.. хич не ми е приоритет в момента.

Качвам тези 2 записа с ясното съзнание да се защитя и насоча органите на реда ако с мен се случи нещо. Може да не ви звучи сериозно, НО аз не искам да се окаже, че институции, хора и групировки могат да ми навредят. Твърде много пъти съм заплашван с това! Държа да отбележа, че всички доказателства за случващото се с мен от месеци са предадени на няколко души и ако с мен се случи каквото и да било ще бъдат посочени всички хора, свързани с Джулиана Гани и нейните действия през последната половин година!

Най-лесно е да кажете „тя е афектирана“, но запомнете думите ми – имам стотици подобни ситуации и доказателства. С времето ще видите, че това не е афект а перманентно поведение към мен. Има по висш съд от гражданския! Бог ни гледа! Той знае всичко и пред него съм чист.

Очаквам поредица от удари срещу мен. И вие очаквайте! Защото 10 дни се молих на все още настоящата си съпруга да не сме глупаци и да имаме разбирателство за доброто на детето. Тя ме излъга десетки пъти, че ще направим споразумение, но това беше за да си стоя кротко докато ми готвят удар след удар в гръб. В момента се търсят именно тези връзки, с които съм заплашван дълго. Слава богу в доказателствата ми има всичко, най-вече имена! Целите записи, дълги часове, ще се представят пред съда. Както са записани – така.

Ето и записите: https://soundcloud.com/naydenov-fitness/sets/zaplakhi-za-zhivota-mi-chrez-ubiystvo-i-vrzki

Снимката е взета от официалния профил на Илиян Найденов във Фейсбук

Подобни публикации

Вицепрезидентът посочи „вина“-та на Радев: Дал шанс на Петков и Василев, а те се обърнали срещу него

Димитър

КЗД: Здравният министър да преразгледа и прецизира заповедта за Covid сертификата

Димитър

До 44 градуса в Гърция, фирми масово пускат служителите в отпуск

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy