БЪЛГАРИЯ

Затворен остава пътят Варна-Добрич

Възстановено е движението на пътя Добрич  – Ген. Тошево и Добрич-Балчик, съобщават от Агенция пътна инфраструктура.

Непроходим е пътят Вълчи дол – Ведрина – Одринци – Добрич, а причината е натрупаният сняг при кръстовището за село Одринци, съобщават шофьорите на пътя. Те препоръчват да се използва обходният маршрут през Михалич, Тервелския път, Кочмар, Карапелит, за да се стигне до Добрич.

65 машини почистват пътните настилки в районите с натрупана снежна покривка в Източна България, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.Обработката продължава в областите Бургас, Варна, Добрич, Разград и Шумен.

Днес ще бъде извършен анализ на предприетите мерки и наличната техника. При констатиране на нередности ще бъдат наложени санкции на пътноподдържащите фирми.

Бедственото положение във Варна остава в сила до второ нареждане. Всички училища на територията на Варна ще учат онлайн, съобщи кметът Благомир Коцев.

Понеделник ще е неучебен ден и в Девня. Занятия няма да бъдат проведени в детска градина „Ран Босилек“ в село Константиново, тъй като не е отстранена аварията по електропреносната мрежа.

Аварийни екипи извършват почистване и обезопасяване. Акцията ще продължи през цялата седмица. Ограничителният режим за достъп до вълнолома на Морска гара, буните и пристанище Карантината в следващите два дни ще бъде контролиран от Общинска полиция.

Източник: БНР

Подобни публикации

Седмица под знака на войната

Димитър

Недоволство от липсата на Бойко Борисов в Народното събрание

Димитър

Разследват пожара на закритото градско сметище край Кюстендил

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy