БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

Иван Шишков: Газовата връзка Гърция – България ще се ползва с най-големи привилегии в цялата държава

Междусистемната газова връзка Гърция-България ще се ползва с най-големи привилегии в цялата държава, за да бъде въведена в най-скоро време в експлоатация. Това съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството архитект Иван Шишков преди началото на срещата по темата днес.

На срещата присъстват проектанти, надзорници, строители и представители на енергийното министерство.

Министър Шишков обясни, че се е запознал с проблемите и всички възражения по проекта. Според него, забавянето му няма да е голямо, като ще бъде компенсирано в най-кратък срок.

„Установихме, че е имало възражения от различни институции – противопожарна охрана, „Напоителни системи“, включително Министерството на околната среда и водите, с които аз съм запознал всички съответни минстри. Работи се по максимално бързото отстраняване на всички проблеми“, обясни служебният регионален министър.
На работната среща ще бъдат уточнени сроковете, в които строителят може да отстрани всички тези проблеми.

„Строителят ще се ползва с най-големите привилегии от всички строители в България, тъй като цялата държавна администрация ще му помага за да можем максимално бързо да завършим обекта“, категоричен бе Шишков.

Източник: БНР

Подобни публикации

Шест испански самолета „Юрофайтър“ са предислоцирани в авиобаза Безмер

Димитър

Предупредителен код за силен вятър в цялата страна

Димитър

Край на маските в обществения транспорт

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy