ДОМ

Идеи за баня в лилаво

Лилава баня

Може да използвате лилави плочки за баня като фон. Добра идея е да инвестирате в завършителни елементи като плочки за лилава баня за под и стена, лилави декорни плочки, лилави фризове, лилава мозайка и плочки с лилава фуга за баня. В онлайн магазините може да намерите разнообразни за лилава баня оферти и промоции. Те предлагат  широка гама всякакви елементи за лилава баня – размери, модели и дизайни. В тях ще намерите изчерпателна информация на елементите за лилава баня – цени, произход и производител.

Когато избирате мебели за лилава баня може да поръчате отделно лилава мивка за баня, лилава рамка за огледало, шкаф за лилава баня с колонка или дори комплект за лилава баня.

 

Идеи за баня в лилаво

Не пренебрегвайте напълно акцентите в черен цвят в лилавия интериор на банята. Такива енергични и силни цветове намират място в нея, но и не прекалявайте с тях. Те ще бъдат конфликтни, оказвайки силен ефект дори при краткосрочни посещения в банята. По ексцентричните личности могат да присъединят към декора оригинални еементи като лилава стъклена мивка за баня в еклектичен стил, етажерки и рафтове за лилава баня от дърво, маси за лилава баня от желязо и други. За тези, които не се страхуват от експерименти, комбинирането на лилави и жълти цветове в интериора на банята може да бъде добро дизайнерско решение.

 

Аксесоарите в лилава баня

Ако желаете да закупите аксесоари за мивка за лилава баня като диспенсър за течен сапун, поставка за салфетки, държач за четка и паста и аромати за баня, може да завършите с тях интериора по добре обмислен и координиран начин. Отлично решение е да завършите схемата за декориране с най-съществените аксесоари за лилава баня – щори, прозорец и врата в лилаво и тапицирани мебели за лилава баня с естествена кожа.

Източник: bania24.com

Подобни публикации

Полезни напътствия как да запазим здрави водопроводните ни тръби

Димитър

Как да изберем картини за коридора

Димитър

Детска люлка или шезлонг – какво да изберем?

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy