ЛЮБОПИТНО

Избор на тениска спрямо типа фигура

Когато избираме най-подходящите модели тениски, освен цвета и материята, трябва да вземем предвид и особеностите на съответната фигура.

За съжаление, универсални модели не съществуват – един модел може да стои много на определен тип фигура и напълно да обезобрази друга.

Затова нека разберем с кой стил и цвят тениски ще изглеждаме най-добре.

Фигура тип часовник

Дамите с добре оформена талия и ханш наистина имат късмет с буквално всеки един елемент от гардероба. Що се отнася до конкретно тениските, всеки стил е подходящ за притежателките на такава фигура, а основното е, че е добре да се избере мека материя, която приляга добре на раменете и бедрата. От друга страна, едно триъгълно или овално деколте, , ще ви помогнат да подчертаете достойнствата на фигурата.

Фигура тип ябълка

Малко хора трябва се грижат за външния си вид толкова много, колкото притежателките на фигура тип ябълка. Основната задача на дрехите тук е да скрият очевидните недостатъци  – корем или твърде обемен ханш. Удължените тениски, тип туники, могат да помогнат доста за това. За да разнообразите външния вид и в същото време да прикриете пълнотата, можете да изберете тениска с голямо деколте и вертикален принт. Декорациите в зоната на деколтето могат успешно да допълнят приятното впечатление и да отклонят вниманието от проблемните зони.

Фигура тип правоъгълник

Всъщност формата на правоъгълника леко наподобява мъжката фигура, тъй като е лишена от извивките, присъщи на женския пол. Така че, когато избирате тениска, струва си да отделите повече внимание при избора на цвета.  Краищата на тениската трябва да са тъмни, с контрастен елемент в средата. Забравете напълно за обемните ръкави.

Източник: https://kapere.com/magazine

 

Подобни публикации

Какво представлява услугата складиране на стоки?

Димитър

Как се прави кисело зеле?

admin

Трябва ли да се внимава с дневната доза витамини

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy