БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ

Изнесени ваксинационни пунктове през почивните дни

Министерството на здравеопазването публикува списък на изнесени ваксинационни пунктове срещу Covid-19 през почивните дни:

София:

На 19.03 (събота) и 20.03 (неделя) ще работят следните изнесени пунктове:

– „България мол“, с работно време 13 ч. – 18 ч.;

– „Парадайс мол“, с работно време 13 ч. – 18 ч.;

– „Сердика мол“, с работно време 13 ч. – 18 ч.;

– Магазин „Метро“ – 1 и 2 (бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Европа“), с работно време 10 ч. – 18 ч.

Пловдив:

На 19. и 20. март 2022 г. изнесен пункт на РЗИ Пловдив ще работи на територията на магазин „Метро“ (бул. „Санкт Петербург“ №135), с работно време от 10 до 16 ч.

Бургас:

В почивните дни 19. и 20. март ще работи изнесен ваксинационен пункт на територията на магазин „Метро“, гр. Бургас, с работно време от 10 до 17 ч.

Велико Търново:

На 19. март 2022 г. в град Велико Търново ще работи изнесен имунизационен пункт, разположен на територията на Търговски парк – Велико Търново (ул. „Магистрална“ №17, вдясно от входа на супермаркет СВА), с работно време от 9:30 до 13 ч.

Враца:

На 19. 03 (събота) изнесени ваксинационни пунктове с работно време от 14 до 17 ч. ще има до хипермаркети „Лидл“ (ул. „В. Кънчов“ №21 и ул. „Стоян Даскалов“ №3).

В почивните дни 19. и 20. март мобилен екип на РЗИ Враца ще извършва ваксинация по домовете.

Освен в изнесените ваксинационни пунктове желаещите да си поставят ваксина срещу COVID-19 през почивните дни могат да го направят и в имунизационните пунктове в лечебни заведения и регионални здравни инспекции, някои от които работят през цялата седмица. Препоръчва се гражданите, които желаят да се имунизират във временните пунктове, да се осведомят за работното им време предварително.

Източник: БНР

Подобни публикации

Няма да има общо отбелязване с РСМ на годишнината от смъртта на Гоце Делчев

Димитър

Варна посреща кораба „Св. св. Кирил и Методий“ след първата експедиция до Антарктида

Димитър

Бургас отбелязва един по-различен празник на града

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy