БЪЛГАРИЯ

Изписват от болница 18-годишното момиче, засегнато от мълния в Приморско

След 12 дни лечение в бургаската болница, днес изписват 18-годишната Теодора от София, която беше засегната от мълния на автогарата в Приморско. Състоянието на момичето е добро. 

Предстои да продължи лечението на изгарянията и, както и да се направят прегледи с кардиолог и невролог.

Лечението на 18-годишната Теодора ще продължи под наблюдението на лекарите от „Пирогов“. Състоянието и е добро и всички травми са лечими.

„Всяка година в средата на август ще участвам в благотворителни каузи. Това ще бъде моята благодарност за помощта, която много хора ми оказаха, за да бъда спасена“, каза Теодора.

„Наистина съм си обещала всяка година на 16-ти, 17-ти и 18-ти август задължително да участвам в някакъв вид благотворителна кауза. Смятам да изживея този втори живот по най-максимално добрия начин“.

„Благодарни сме на хората, оказали първа медицинска помощ на Теодора, както и на лекарите в бургаската болница“, заяви нейната майки Ралица. Тя призова:

„Благодарни сме на хората, оказали първа медицинска помощ на Теодора, както и на лекарите в Бургаската болница“ – заяви нейната майка Ралица. Тя призова: „Тъй като имаше направени снимки с дрон, от снимките излиза, че няма никакъв гръмоотвод на автогарата, който трябва да пази автогарата и околността, където всъщност тя е била. Просто един апел да се направи една проверка дали действително е така. Там минават стотици хора, нали разбирате, на автогарата“, призова майката.

Източник: БНР

Подобни публикации

Депутатите позволиха на здравното министерство да субсидира областните болници

Димитър

Лорер потвърди, че е предложен за кандидат за еврокомисар

Димитър

„Възраждане“ представи водачите на листите си за вота на 2 април

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy