ПОЛИТИКА

Има такъв народ откри офис в Костинброд и обеща решетки за управляващите

Политическа партия “Има такъв народ” откри в Деня на будителите, 1 ноември 2020 г. свой офис в град Костинброд, съобщиха от политическата формация на тв водещия Слави Трифонов, това споделят от Offnews.bg

Общински координатор в града и зам.-областен координатор на партията за София област е Никола Кръстев. Офисът беше осветен от отец Дамян в присъствието на Тошко Йорданов, зам.-председател на “Има такъв народ”, Виктория Василева, главен секретар, Георги Георгиев, областен координатор за София област и десетки сипматизанти и гости.

“Прекланяме се пред нашите будители и се надяваме българите да изберат промяната. Присъединих се към “Има такъв народ”, защото тази партия не е управлявала досега България и носи нов заряд”, заяви Никола Кръстев.

Той идва от бизнеса, като е завършил средното си образование във Великобритания, а висшето в Испания. Имах възможност да работя в международни компании, със сериозни шансове за успешна кариера. Докато учех навън, нито за момент не съм мислел да остана след като преключа с образованито си. Така и не ме съблазни мисълта да се възползвам от предлаганите възможности. Винаги съм бил със съзнанието, че ще се завърна в България и тук да градя моето бъдеще, да развивам бизнес и да отгледам семейството и децата си, подчерта той. Никола Кръстев решава да се включи в партията заради промяната, която е необходима на България и нейното модерно развитие.

“Затънали сме в батак и трябва сами да оправим страната си, и да я направим по-добро място за живеене”, каза Тошко Йорданов. Според него този път управляващите не могат да унищожат предстоящите парламентарни избори, както са направили това с референдума. “Децата ни трябва да останат в България, а не да я напускат”, обяви Виктория Василева.

Подобни публикации

Кирил Петков: Нова поредица от избори ще е пагубна

Димитър

Парламентът отхвърли искането на „Възраждане“ за референдум за еврото

Димитър

Премиерът Петков е на двудневно работно посещение в САЩ

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy