СПОРТ

Инфантино поздрави Касабов за празниците

Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати лично послание до изпълняващия длъжноста президент на БФС Михаил Касабов с благодарности за свършената работа през изминалата 2020 година и с пожелания за по-успешна 2021-а.

Ето и пълният текст на адреса:

„Скъпи г-н президент, скъпи г-н Касабов,

Изминаващата година ни изправи пред много нови предизвикателства и нагледно ни показа колко важни са единението и солидарността във футбола. Вярвам, че всички би трябвало да сме горди от това, което постигнахме! От цяло сърце Ви благодаря за изключителната отдаденост и подкрепата Ви в тези трудни моменти.

2021-а със сигурност ще бъде по-добра. Убеден съм, че заедно можем да преодолеем безпрецедентната криза както в отделните държави и региони, така и в целия свят. Нека си пожелаем стадионите отново да се напълнят, а любимата ни игра отново да ни носи радост, надежда, ентусиазъм и щастливи емоции.

Пожелавам късмет, успех и крепко здраве през 2021-ва на Вас, на Вашето семейство, на близките и приятелите Ви и с нетърпение очаквам следващата ни среща.

Искрено Ваш,

Джани Инфантино“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Дамбраускас не подценява Мура

Димитър

Фенове на ЦСКА София с протестна акция на „Българска армия“

Димитър

ОСК Левски награди най-добрите си спортисти

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy