ЛЮБОПИТНО

Как да изберем готварска печка?

Изборът на печката е важен от гледна точка на качеството на готвене на храната, нейното разположение и външния вид в кухнята. Какво трябва да имате предвид, когато избирате готварска печка за вашата кухня?

Огнището е стандартно с дълбочина и ширина 60 см. Можете да вземете предвид този размер, когато разпределяте място за печката в кухнята. Когато купувате плот, измерете пространството, което сте запазили за котлона във вашата кухня. Ако пространството, което отделяте, е по-широко, можете да изберете печки от 70 см.

Въпреки че напоследък се предпочитат печките на природен газ, има и електрически и газови печки. Преди да вземете решение за печката, която ще закупите, обърнете внимание дали работи на газ или електричество.

Газовите печки се нагряват и охлаждат по-бързо от електрическите. Газовите печки отделят моментално контролирана топлина. Ако нямате газови печки, работещи с централна система, можете лесно да използвате тръбата на печката. Електрическите печки се нагряват и охлаждат по-бавно от газовите.

Електрическите котлони се почистват по-лесно от другите котлони. Особено котлоните с плотове на фурната са изработени от лесна за почистване керамика и стъкло. Уверете се, че и двата типа котлони имат предпазно заключване. По този начин ще предотвратите злополуки, които могат да претърпят вашите деца и други членове на семейството. Котлонът може да бъде цял, а може и на секции. Трябва да се внимава всяко отделение да има различна настройка на топлина.

Котлонът, който изберете с помощта на тази информация, ще ви помогне да прекарвате времето си в кухнята си по-безопасно.

Как да почистите готварската печка?

Изсипете кремочистителя върху целия котлон на части. Разстелете крема на котлона с помощта на кухненска кърпа и изчакайте няколко минути, за да се надигне мръсотията. След като изчакате, избършете печката си, като рисувате кръгови движения с кухненска кърпа. Ако петната са се втвърдили, ще трябва да почистите печката.

Ако използвате вграден стоманен плот, не забравяйте да използвате почистващи материали, подходящи за стомана, за да избегнете надраскване на плота.

Изочник: https://e-broshura.com/t-market-broshura/

Подобни публикации

Ползите от старческия дом: подкрепа, грижа и качествено остаряване

Димитър

Силата на парфюма: Влияе ли той върху настроението ни?

admin

Как работят печелившите линии при слотовете

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy