ДОМ

Как да изберем картини за коридора

Картините в коридора са важен елемент от декора, който ви позволява значително да трансформирате пространството, да зададете определено настроение за него, да добавите изразителност, завършеност и уникалност към стаята, както и визуално да коригирате геометрията на коридора.

Съвети за избор на арт продукти за коридора:

  • На първо място, трябва да изберете платна, които ще съответстват на общия стил на коридора в апартамента.
  • Платната трябва да се поставят на нивото на очите.
  • За стени в голи и не крещящи тонове, ярка и наситена с цветове картина би била идеално решение и обратно.
  • Когато избирате размера на картината, трябва да вземете предвид размерите на стаята, например големите изображения са по-подходящи за просторен коридор.

Модулна

Този изглед се състои от няколко картини, които заедно представляват едно изображение. Този дизайн винаги изглежда много стилен и се отличава със своята оригиналност, която ви позволява напълно да промените външния вид на декоративните предмети.

Пано

Предоставя отлична възможност за създаване на интересен акцент върху една от стените. С помощта на такава интериорна декорация като панел, можете да постигнете невероятни ефекти в стаята. Този декор ще бъде отлично решение за класическа тенденция или стил Арт Нуво, Барок или Рококо.

Постер

Това е универсален декор, който ви позволява да добавите ярки цветове към интериора. Плакатите с оригинални графики, необичайни художествени снимки или други рисунки, в неутрална рамка, ще бъдат отлична декорация за стена или ниша.

Картини с маслени бои или молив

Те изглеждат много впечатляващо, обединяват и завършват дизайна на стаята и перфектно организират пространството, създавайки духовна, идейна и богата атмосфера в него.

Гоблени

Големи или малки изображения, бродирани с кръст, с правилния сюжет, се считат за доста оригинален елемент на декора, който може да оживи почти всяка среда.

Благодарение на определена тема, платната не само привличат вниманието, но и задават определен цвят и настроение в стаята. За коридора, можете да използвате теми като цветя, репродукции, панорами, природа и т.н.

Източник: https://kartinata.bg/

Подобни публикации

Как да не станете жертва на измама при покупка на луксозни имоти – 4 основни правила

Димитър

Полезни напътствия как да запазим здрави водопроводните ни тръби

Димитър

Важността на системите за контрол на достъп

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy