ДОМ

Как да създадем спалня в стил ски хижа в дома?

Създаването на стил планинска хижа в интериора на спалнята е изключително модерна тенденция. Подберете местни материали от околната област, за да създадете по-здрава връзка с природата. Когато избирате спалното бельо и битовия текстил, наблегнете на вълна и кожа. В този пост ще ви дадем някои съвети за пресъздаване на луксозния външен вид на ски хижа в спалнята.

1. Създайте еклектичен декор

Не се придържайте само към един материал или епоха. Комбинирайте тапицирани столове с висока облегалка до дървена маса от регенерирана дървесина или сложете двуместно канапе в стил средата на миналия век. Разпръснете овчи кожи по пода. Не се страхувайте да смесвате текстури. Може да изглежда еклектично, но с много естествени материали като дърво и камък в пространството, ще създадете истински луксозен интериор.

2. Инвестирайте в голяма спалня
Не забравяйте да включите голяма спалня с табла за хранене, в мекотата на която да се потопите в края на деня. Поставете възглавнички и одеяла за декорация и комфорт. Други мебели могат да бъдат премествани временно, а спалнята да се гордее с мястото си на фокусна точка. Продължете да обзавеждате, като добавите гардероб и маса, ако пространството го позволява. Украсете масата със свещници, за допълнителен визуален интерес.

3. Създайте повече място за сън с двуетажни легла
Двуетажните легла са прекрасно място за деца. Това е чудесен начин за спестяване на място за настаняване на много деца и те са изключително забавни пространства, от които децата се вълнуват. Това е най-добрият избор за осигуряване на пространство за сън за малките! Направете сънят им приятен и уютен, дори ако това са едноетажни модели легла с балдахин. Използвайте тартан за завесите и спалните завивки към леглата и естествено дърво за рамките на леглата. Добавете прожектори за четене преди лягане. Дори и обикновените прожектори ще свършат работа, ако това е временна спалня, използвана само от време на време.

Подобни публикации

Идеи за създаване на баня с екзотична тематика: отдалечен свят у дома

Димитър

Най-добрите начини за подобряване на въздушното качество в банята

Димитър

Как да добавите цвят и стил във вашата баня

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy