ДОМ

Как да създадем спалня в стил ски хижа в дома?

Създаването на стил планинска хижа в интериора на спалнята е изключително модерна тенденция. Подберете местни материали от околната област, за да създадете по-здрава връзка с природата. Когато избирате спалното бельо и битовия текстил, наблегнете на вълна и кожа. В този пост ще ви дадем някои съвети за пресъздаване на луксозния външен вид на ски хижа в спалнята.

1. Създайте еклектичен декор

Не се придържайте само към един материал или епоха. Комбинирайте тапицирани столове с висока облегалка до дървена маса от регенерирана дървесина или сложете двуместно канапе в стил средата на миналия век. Разпръснете овчи кожи по пода. Не се страхувайте да смесвате текстури. Може да изглежда еклектично, но с много естествени материали като дърво и камък в пространството, ще създадете истински луксозен интериор.

2. Инвестирайте в голяма спалня
Не забравяйте да включите голяма спалня с табла за хранене, в мекотата на която да се потопите в края на деня. Поставете възглавнички и одеяла за декорация и комфорт. Други мебели могат да бъдат премествани временно, а спалнята да се гордее с мястото си на фокусна точка. Продължете да обзавеждате, като добавите гардероб и маса, ако пространството го позволява. Украсете масата със свещници, за допълнителен визуален интерес.

3. Създайте повече място за сън с двуетажни легла
Двуетажните легла са прекрасно място за деца. Това е чудесен начин за спестяване на място за настаняване на много деца и те са изключително забавни пространства, от които децата се вълнуват. Това е най-добрият избор за осигуряване на пространство за сън за малките! Направете сънят им приятен и уютен, дори ако това са едноетажни модели легла с балдахин. Използвайте тартан за завесите и спалните завивки към леглата и естествено дърво за рамките на леглата. Добавете прожектори за четене преди лягане. Дори и обикновените прожектори ще свършат работа, ако това е временна спалня, използвана само от време на време.

Подобни публикации

Как да изберем стила на банята?

Димитър

Какво трябва да знаем за циклене на паркет?

Димитър

Как да изберем ламинат за различните помещения у дома

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy