ЛЮБОПИТНО

Как да създадете игрище за пейнтбол?

Изграждането на игрище за пейнтбол не е толкова лесно, защото кръгът от клиенти може да варира и докато някои от тях ще се радват на крайния резултат, други няма да са особено доволни по начина, по който е построено игрището. В зависимост от това какъв вид поле се интересувате да направите и кои са вашите целеви клиенти или приятели, ще се определи голяма част от проектирането на игрището за пейнтбол.

За да започнете просто да полагате игрище за пейнтбол, вземете химикалка и хартия или можете да използвате Google SketchUp, където можете да намерите идеи за това как изглежда едно игрище за пейнтбол. Започнете да щрихирате вашите идеи за собственото ви пейнтбол поле. Първо и най-важно е да знаете държавните закони и разпоредби относно това как да отворите игрище за пейнтбол за търговски цели. Ще ви трябват разрешителни за експлоатация, разрешение от съответние инспекции плюс застраховка.

Имайте предвид, че това са изискванията за търговски игрища за пейнтбол и разпоредбите за частно лично поле се различават значително в зависимост от местоположението, така че не забравяйте да проверите местните закони в областта, в която планирате да изградите игрището. След като се справите с правните отдели, ще трябва да започнете от нулата. Създайте проект за това как трябва да изглежда игрището ви за пейнтбол. Ако търсите поле за топка в гората, трябва да запомните, че е добре да се опитате да запазите част от естествения облик на района – големи дървета, малки хълмове – колкото по-естествен е външният вид на пейнтбол игрището, толкова по-реалистичен и зареждащ с положителни емоции, ще бъде спортът.

Обикновено пейнтболното поле пречи на видимостта на далечни разстояния. Аспектът на видимостта е много важен при създаването на игрище за пейнтбол. Маркерите за пейнтбол (дори и да са с по-скоро плоска повърхност) имат ограничен обхват. Много важно е да се спазва основното правило по отношение на видимостта: никога не избирайте поле, в което можете да видите всичко лесно и бързо. Какъв вид стратегия бихте могли да планирате в подобно поле? Как можете да играете въобще? В това не би имало никакво забавление изобщо.

Естествените полеви бариери работят по-добре в сравнение с изкуствено създадените бункери. Изберете място с големи дървета, потоци, пътеки, хълмове и висока трева. Колкото повече ги смесвате, толкова по-добре. Ако планирате да създадете множество бази, трябва да се уверите, че базовите ви места са избрани правилно и балансирани добре.

Ако се смятате за тактически играч, разгледайте някои стари разрушени сгради във вашия район. Това може да бъде и мултифункционално поле за въздушни играчи. Някои може да преценят, че предизвикателството в битката на закрито е уникално, така че ако обмисляте стара и изоставена сграда, не забравяйте да я огледате щателно с основен фокус върху азбеста. Много от наличните стари сгради може да имат азбест в тях. Добре е да се информирате преди да сте закупили сградата.

Като се има предвид всичко това, изграждането на игрище за пейнтбол не е много трудно и интензивни изследвания и прилагане на някои от вашите лични предпочитания въз основа на опита, забавното игрище за пейнтбол е възможно дори с малко пари. Забавлявайте се в изграждането и използването на вашето игрище за пейнтбол.

Подобни публикации

Какво е корпоративно видео?

Димитър

Как да се грижите правилно за летните гуми?

admin

Късметче на деня за 29 октомври 2020 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy