БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

Кметът на Пловдив отговори на Бойко Борисов за исканата оставка

„Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се иска оставка.“ Това написа в профила си във Фейсбук кметът на Пловдив Здравко Димитров, след като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че иска оставката му.

„Категорично смятам, че дебатът за Пловдив трябва да се води с гражданите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки“, посочва Здравко Димитров. И продължава:

„От самото начало на мандата започнахме с много важни и трудни проекти като Водния цикъл, обектите по ОП “Региони в растеж”, пробива под Гарата и бъдещето на Бетонния мост, които бяха фатално забавени от предшественика ми и вкарани в риск. Управлявам отговорно!

Казусът със стадионите на „Ботев“ и „Локомотив“ не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че осигурените първоначално пари няма да стигнат. Някои хора обаче явно използват проблема с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира.

Имаме много важна работа за вършене. Безотговорно ще е да оставим Пловдив на автопилот!“

Източник: БНР

Подобни публикации

Директорът на „Александровска“: Болницата е в стабилно състояние

Димитър

Екоминистърът на форум за климатичните промени и правата на хората

Димитър

Ариф Маджид официално оглави българските щанги

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy