БЪЛГАРИЯ

Кметът на Царево ще предложи улица в града да носи името на загиналата д-р Даниела Йорданова

Кметът на община Царево Георги Лапчев обяви, че ще предложи на Общинския съвет в град Царево една от улиците да носи името на д-р Даниела Йорданова – една от четирите жертвите на наводненията в района:

„В социалните мрежи на Царево виждам как хората се обединяват около една идея една от улиците на града да носи името на д-р Даниела Йорданова. Още при първата сесия ще бъде подадена от мен такава докладна, за да може Общинският съвет ако реши, да приеме тази според мен, изключително добра идея. Днес е поклонението на доктора и на нейната майка, както и на останалите две свидни жертви, които даде Царево“ – каза в интервю за Би Ти Ви кметът на Царево Георги Лапчев.

В Бургас се състоя поклонението пред председателя на Районния съд в Царево Мария Москова и дъщеря й д-р Даниела Йорданова. Двете жени са сред четирите жертвите на водното бедствие.

При наводненията в Царево загинаха четирима души – двама мъже и две жени, сред които съдията от районния съд Мария Москова.

Източник: БНР

Подобни публикации

Радев: Време е партиите да поемат отговорност

Димитър

Започва Рамазанът

Димитър

116 са новите случаи на Covid-19 у нас, починали са 4-ма заразени

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy