ЛЮБОПИТНО

Кои са най важните хранителни добавки, съвети от Хелтстор

Идеята да водим колкото се може по-здравословен начин на живот се харесва на всички. Но колко от нас наистина съумяват да поддържат тялото и ума си в оптимално състояние и как да направим така, че да открием баланса в храненето и приема на полезни вещества? Динамика, стрес, хапване на крак – всички това буквално “изпива” здравето ни и ни прави уязвими към заболявания от различен вид. В случая е добре да приемаме натурални хранителни добавки, с които да подпомагаме организма, осигурявайки му необходимите вещества, за да функционира той правилно. 

Какви хранителни добавки е добре да пием

Ако търсите продукти за пречистване на организма, можете да заложите на висококачествените антиоксиданти, които са подходящи и за хора, които редовно упражняват някакви физически дейности с нисък или по-висок интензитет. По този начин освобождаването на тялото от свободните радикали, токсините и всички останали вредни вещества ще бъде по-ефективно и бързо. Екипът на HealthStore съветва да приемате следните хранителни добавки, които нямат строго терапевтично предназначение, но са изключително полезни и необходими на организма:

  • Рибено масло;
  • B-комплекс;
  • Витамин D;
  • Цинк;
  • Магнезий;
  • Пробиотици.

Мултивитамините и минералите са също отлично решение да имаме добро общо здраве, но и да повлияем успешно на някои хронични болести, свързани с нашите стави, черен дроб, храносмилателна система, хормонален баланс и прочее. Всеки сам за себе си трябва да реши кой препарат би бил най-ефективен, като в случая не е излишно да проведете консултация и с лекуващия Ви лекар. 

хранителни добавки

Кои са подходящи за деца

Мултивитамините са най-често купуваните хранителни добавки за деца, тъй като с тях можем да осъществим една комплексна грижа. Този вид натурални продукти са подходящи най-вече за студените месеци от годината, когато процентът на заболелите от респираторни инфекции е висок, а именно най-малките са и най-податливи към вирусните и бактериални микроорганизми. 

Какви предложения ще намерим в HealthStore

За да се радваме на висок тонус, добро настроение и стабилно здраве, трябва ежедневно да пием подходящи препарати с богато съдържание на ценни микроелементи. Такива предложения има в онлайн магазин HealthStore, като в този сайт ще откриете всичко необходимо за тренировъчния режим, силната имунна система, женското и мъжкото здраве, също както и някои видове хранителни добавки с тясна насоченост, като тези за бременни и кърмещи.

Подобни публикации

Коректните интериорни дизайнери – как да ги разпознаем

Димитър

Новите кубинки: Тактически обувки от ново поколение

Димитър

3 ползи от музиката или защо трябва да пеем под душа

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy