ЛЮБОПИТНО

Коректните интериорни дизайнери – как да ги разпознаем

Интериорният дизайнер организира пространството в дома Ви, по максимално подходящ за Вас и практичен начин. Той е човекът, които има знанията и уменията, с чиято помощ домът Ви да се превърне точно в това, което искате. Не само събирателно място на мебели и премети, от различни стилове, които харесвате, но и функционално пространство.

Интериорният дизайнер знае как да разпредели по-добре помещенията. Къде е нужен контакт, параван, и къде е най-добре да разположите печката. (Знаете, че не е добре да е до хладилника, нали?)

Квалифицираните интериорни дизайнери първо ще се погрижат да разберат какво харесвате Вие. Ще отделят достатъчно време, ще опознаят вкусовете и предпочитанията Ви. Те са тези, които след няколко разговора ще знаят, дали да Ви предложат повече лавици за книги, или пък голям телевизор. Големите маси, освен на големите пространства пък, отиват и на големите фамилии и екстровертите, с купища приятели, идващи често на гости. Прозорците без щори са за по-ексхибиционистично настроените натури, докато други предпочитат да се скрият зад стабилни плътни прегради. Някой хора обичат цветя, други – рустикален стил; трети – искат от всичко по много и ако може, да си отива.

Умелият интериорен дизайнер успява да угоди на всеки

Той взима Вашите идеи, претворява ги по най-добрия начин, съчетава ги с всички необходимости, за които не сте се сетили и резултатът е удовлетворителен и за двете страни.
Интериорният дизайнер рисува пространствата с помощта на програми за 3D визуализация. Той ще Ви покаже всичко, ще го променя, обновява, развива, започва отначало, докато Вие получите точно това, което искате. Той ще съобрази всички необходими захранвания, осветление, первази, допълнителни елементи, за които не сте се сетили. Всичко ще е точно там, където трябва.
Пазарът е пълен с продукти за дома – през бои, мазилки, мебели, до различни аксесоари, осветление и килими. За да съчетаеш всичко в нещо хубаво и смислено обаче, е нужно набито око и професионален опит. За да получите съвършената хармония в дома, при вида на която сърцето Ви да трепва от задоволство, добре е да ползвате услугите на професионалист. Така елиминирате всички неочаквани изненади – мебели с несъобразени размери, поръчани по Интернет, които на живо май са и с различен цвят… лисваща комуникация на важни места; неотиващи си едно с друго обекти и цветове и изобщо, цялостен дисонанс, причина за нерви, вложени напразно средства и още нерви и изгубено време.

Интериорният дизайнер е поредният специалист, чийто услуги много хора неглижират. А реално, прибягването до неговите услуги не струва толкова средства, а спестява тонове неприятности. Той ще Ви покаже това, което искате. Търпеливо ще изслуша прескачанията Ви от стил в стил и от крайност в крайност. И ще направи така, че да получите най-доброто и желано от Вас.
И тук, както и в други професионални направления, на пазара услугите си предлагат по-добри професионалисти и не толкова добри специалисти. По-добрите такива, са тези, за които, очевидно, споделен отрицателен опит в Интернет няма. Само се замислете, какво правите, когато попаднете на некоректна фирма? Оплаквате се в Интернет. Е, екип полски специалисти забелязал същото. Създали програма, която отсява фирмите, за които няма подобни негативни писания в Интернет. Нарекли ги Коректни Фирми. Събрали ги на едно място, за да могат хората, търсещи добрите бизнеси бързо да ги откриват. Семейството на Коректна Фирма се разраства и от началото си в Полша през 2013г. досега вече надхвърля 171 хиляди фирми и от Чехия, Унгария, Франция, Румъния, Словакия, България, Сърбия, отскоро и Естония.

 

 

Подобни публикации

Къде да потърсим качествен ремонт на перални?

Димитър

Тетевенската сливова се завръща

admin

Как да вземем потребителски кредит онлайн, разказват Cashio.bg

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy