БЪЛГАРИЯ ВАЖНИ ПОЛИТИКА

Костадин Костадинов отново поиска оставката на кабинета

В декларация от трибуната на парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов отново поиска оставката на правителството. Той обвини кабинета в разпространяването на лъжи и определи управлението като национално предателство.

„Правителството ни лъже, че с въвеждането на еврото ще станем по-богати, а всъщност няма страна, която да е станала по богата с тази валута. Докато четворната коалиция ни лъже, че ще получим по евтин американски втечнен газ, по-голяма част от европейските държави в момента рестартират икономиката си и се съгласяват да плащат газ, според новите условия, поставени от Руската федерация.

Очевидно е, че българското правителство е подложено на натиск и по един друг много важен за нас българите въпрос – приемането на РСМ в ЕС.

Българският народ обеднява и изнемогва, правителството трябва да подаде оставка, за да освободи българския народ от лицемерието и лъжите, а България да почне да се управлява от българи, а не от национални предатели“, посочи той.

Източник: БНР

Подобни публикации

Румен Радев за убития полицай: Безпрецедентен случай, да се извика за обяснения посланикът на Турция

Димитър

Ще строят спортен комплекс на „Червено знаме“ за над 120 млн. евро

Димитър

Панайотов: Черната кутия на падналия Миг-29 ще се чете в Русия

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy