ИКОНОМИКА

Къде можете да получите кредит според нуждите си?

На практика всички големи и малки финансови институции днес са в състояние да ви отпуснат паричен заем. За да получите такъв, вече не е нужно да заобикаляте банковите институции, докато попаднете на добра оферта. Банките предлагат на собствените си клиенти доста благоприятни условия и нормални лихви, така че вземането на кредит от банкова институция вече не се счита за  такава тежест върху раменете на клиента, както преди.

Ако трябва спешно да получите определена сума пари в брой, можете просто да дойдете в най-близкия банков клон и да кандидатствате за заем. Ще отнеме най-много половин час или час за да подадете заявлението си, след което ще трябва да изчакате няколко дни за решението на банката – и ще получите необходимата сума.

Получаване на паричен заем с онлайн приложение

В определен период от живота си всеки от нас може да изпадне в ситуация, при която спешно да се нуждае от пари. Най-добрият изход от тази ситуация е кредитът. Но получаването на заем изисква одобрение от банка и не всеки го получава. Освен това, ако една банкова институция не харесва вашата кредитна история и ви откаже, друга банка може да се съгласи да ви финансира. Тоест, за да получите изгоден кредит, е необходимо да преминете през повече от една институция, да подадете заявления и да изчакате техните решения. Всичко това отнема безценно време. Изход обаче има – изпратете онлайн заявление за кредит до банката.

Може да се изпрати от всяко място, където има достъп до Интернет – дори от офиса, дори от дома. Най-често банковите организации реагират бързо, така че нещата няма да се проточат много. Разбира се, най-бързото кредитиране си остават микрофинансиращите организации, където парите, от които  се нуждаете, пристигат в рамките на минути, но затова пък лихвите там са по-високи, а и има лимит на отпусканите средства. Трябва добре да помислите кое е по-важно за вас и така да вземете правилното решение.

Източник: https://creditportal24.com/

 

Подобни публикации

Красен Станчев плаши: Вдигнат ли се пенсиите, България фалира като през 1997 г.

Димитър

6-те ТОП съвета за използване на кредитна карта

Димитър

Промяна в сроковете за подаване на ГФО за 2020 г. Промени и в годишните авансови вноски за 2021 г.

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy