ЗДРАВЕ

К-19 сече наред учители и ученици в Пловдив

К-19 сече наред учители и ученици в Пловдив

Още една паралелка в Пловдив минава от утре на онлайн обучение за 14 дни.

Причината, положителен тест за коронавирус на младеж на 16 г. от гр. Съединение, който е ученик в СУ „Климент Охридски“ в гр. Пловдив. Последното му посещение в клас е било на 29 септември.
По данни на РЗИ, заразени с коронавирус са и две учителки от училището в село Скутаре. Те са се тествали по свое желание.

Едната учителка е начална, преподава в 4 клас. Цялата паралелка, според алгоритмите на здравното министерство минава на дистанционно обучение.

Другата преподава в горен клас. Спазвала е всички противоепидемични мерки, работила е с маска и шлем и учениците й няма да се карантинират.

За последните 24 часа на територията на Пловдив и областта са регистрирани 20 нови случая на COVID-19, като с тях общият брой е 1804.

Под карантина са 442 души, а на домашно лечение са 316.

От Областния щаб съобщават, че през последното денонощие няма новодиагностицирани случаи на медицински лица. Няма и починали пациенти.

Източник: Блиц

Подобни публикации

Изнесени ваксинационни пунктове през почивните дни

Димитър

Доц. Ангел Кунчев е „Лекар на годината 2021“

Димитър

4851 случая на коронавирус, в болница са близо 9000 души

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy