ЛЮБОПИТНО

Ловец забелязал два елена и се прицелил, случилото се след това го отказва от лова завинаги.

Това е историята на един мъж, който никога преди не се е интересувал от лов, но другарите му, които често стреляли в гората успели да го убедят да се присъедини към тях.

Проправяйки си път през гъстата гора, човекът забелязал голям елен и малкото му, които стоели на хълм, въпреки че тези животни трябва да се избягват, мъжът се прицелил, но му липсвало решителност да стреля.

В този момент кошутата се втурнала към човека. Животното спряло пред цевта, сякаш се предложило на ловеца като лесна мишена, погледнало човека право в очите готово да поеме куршума за да спаси своето детенце.

How Long Do Fawns Stay With Their Mother? - World Deer

При тази трогателна среща, ловецът забравил за намерението си да убие животното, вместо това го погалил и се възхитил на красивите му очи и величествена окраска. Оказало се, че малкото еленче, което било в компанията на майка си е все още бебе.

През първата година от живота си бебетата еленчета са плътно до майките си. В случай че малкото е в опасност, майка му е готова да защити бебето дори с цената на живота си, като този път тя сама се приближила до мъжа в името на това да не наранят детето й.

Trust Nature to have best plan for baby deer | Our Community | mymcr.net

Преди да се присъедини към своите приятели ловци, мъжът се съмнявал в необходимостта да убива диви животни, но решил да опита. Сега е вече е убеден, че от тук нататък, ако не може да помогне на едно животно, то със сигурност няма да му навреди. След емоционална среща с човека, кошутата бързо се загубила в гъсталака на гората, като периодично поглеждала назад, за да се увери, че мъжът не е променил решението си.

Понякога забравяме, че ние сме само гости на този свят за кратко и гората, океана и планините принадлежат на всички живи същества, не единствено на нас хората.

Споделете тази история с вашите приятели!

Подобни публикации

Как да обзаведем сами банята

admin

Нарастващата популярност на естетичните и лазерни центрове Разкриване на революцията на красотата

Димитър

86-сантиметрова жена със 150 счупени кости стана майка

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy