ЛЮБОПИТНО

Лято 2023 – модни тенденции при сребърните пръстени

Още пролетта на 2023 г. наложи нови тенденции при носенето на бижута от сребро, които предстоят да се разгърнат още по-активно през лятото. Решенията са както в изцяло класически стил, така и в използването на по-нетрадиционни накити.

Освен сребърните гривни за крака, сет от гривни за ръката и чокърът, актуален ще бъде и арт деко стилът, който се отличава с масивен дизайн на сребърните бижута.

Много актуални ще бъдат и сребърните накити с висулки и нежните обеци, и като цяло – цветният дизайн при всички бижута.

И понеже лятото провокира с изобилието от светлина и цветове навсякъде около нас, винаги е добре да прибавим доза настроение към тоалета си с красиво сребърно бижу – верижка, колие, обеци или гривна, а също и стилен пръстен.

Ако се интересувате какви пръстени ще бъдат на мода през лято 2023, ето най-актуалните тенденции:

  • По-обемни модели

Модерни през лятото и до края на 2023 г. са по-големите пръстени и по-смелите модели. Те красят ръката, впечатляват и са най-лесният начин да се създаде ярък акцент за уникална визия.

  • Богато украсени

Украсените с камъни и бляскави кристали модели са особено актуални. Оригинално изглеждат тези, които могат да покрият най-ниската част на пръста. По-дръзки могат да бъдат дамите с дълги фаланги, като си позволят пръстени, закриващи даже по-голяма част от пръста.

  • Пръстен на кутрето

Тенденцията тук е пръстенът да бъде голям и забележим. Пръстените за кутрето се смятат за най-феминистичното бижу, като тенденцията им започва в първите няколко десетилетия на миналия век. Борейки се за правото си на глас, жените тогава носят пръстени така, за да покажат уважение към себе си.

  • С големи и ярки кристали

Дизайнерите на сребърна бижутерия през 2023 г. се фокусират върху модели с голям скъпоценен камък или ярък кристал. Камъкът може да бъде обвит в злато, около него да са наредени кристали и др. варианти. Целта е да се постигне уникален блясък, изящество и ослепителна визия. Със сигурност тенденцията ще се задържи, така че може смело да експериментирате с пръстени с кристали, които се различават по цвят, форма и големина.

  • Пръстени с фигури

Третирайки основните геометрични фигури по различен начин, дизайнерите дават възможност всеки да изрази своята индивидуалност чрез пръстен с фигури. Различните символики, орнаменти и др. придават уникален стил на пръстените и са начин за постигане на атрактивна визия.

  • Комплект пръстени

Интерес представлява тенденцията да се предлагат пръстени в комплект. Те са сходни по дизайн и се носят на съседни пръсти. Препоръката е да бъдат в етно стил или с футуристичен дизайн, за да се получи по-оригинален ефект. Приема се, че артистичните натури предпочитат да носят повече от един пръстен.

  • Пръстени с перли

Изключителната популярност на бижутата с перли през 2023 г. дава възможност за избор на интересни сребърни пръстени с изящна перла. Може да бъде в средата или съчетана с кубичен цирконий.

Без значение дали търсите сребърен пръстен за подарък на любим човек, или желаете нотка елегантност към стила си, модните тенденции ще улеснят избора ви. Блясъкът никога не е излишен и може лесно да бъде постигнат дори само със сребърен пръстен, изглеждащ красиво на ръката ви.

 

Подобни публикации

Как да изберем готварска печка?

Димитър

Дневен хороскоп за 26 октомври 2020

admin

Шах Двигател Багатур – Изкуствен Интелект за Шах – играта за родените победители

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy