БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

Министър Демерджиев: Подготовката на изборите върви много добре

Подготовката на МВР за изборите е в ход отдавна, заяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред журналисти в Пловдив в деня, в който започва предизборната кампания.

Той подчерта, че още след приключването на предходния вот са били определени сферите, в които действията на органите на реда могат да бъдат подобрени.

„Набелязали сме рисковите секции, в това отношение благодарим на неправителствени организации, които ни помогнаха с данни и информация. Набелязали сме местата, където вотът често се променя, набелязали сме местата, където има необичайно много преференции, така че на всички тези места ще подходим с особено внимание.

Мисля, че подготовката върви много добре. Предизвикателство за нас беше да обезпечим технически провеждането на вота с оглед на новите правила. Но към вчерашна дата мисля, че проблемите в това отношение бяха отстранени, така че вярвам, че машинният вот ще се проведе също безпроблемно и вярвам, че записването и излъчването на броенето на изборните резултати ще мине без сътресения“

Източник: БНР

Подобни публикации

БНБ: Б. Борисов не е собственик и не е в управителни органи на търговски банки

Димитър

Двеста бежанци се отказват да си тръгнат от Варна

Димитър

Протестират служителите в Изпълнителна агенция „Борба с градушките“

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy