СПОРТ

Моци представи новото попълнение Пинас

Лудогорец представи последното ново попълнение – суринамския национал Шакил Пинас. Той получи фланелката с номер 6 от техническия директор Козмин Моци.

„Радвам се изключително много, че съм тук. Всичко започна преди година и половина, когато за първи път имахме контакт с Лудогорец. Тогава дойде първата оферта към мен. В този момент обаче откупуването ми от бившия ми клуб бе трудно. След изтичането на договора имаше ново обаждане от Лудогорец и съм щастлив, че в крайна сметка дойдох тук“, заяви Пинас.

„Знам какви са амбициите на отбора. Искам да постигна успехи с клуба. Искам да играя в Европейските клубни турнири с този отбор. Няколко пъти говорих с Серджио Падт и Елвис Ману, а преди това знам, че тук са играли Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки, но с тях не съм говорил, тъй като исках всичко да е официално преди това“, допълни още бранителят.

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци коментира лятната селекция на отбора по време на представянето на най-новото попълнение в отбора Шакил Пинас. „Няма да дойдат още много футболисти. Вече имаме 25-26 играчи. Ако се стигне до консенсус с някои добри футболисти, може би ще вземем още един или двама нови до края на трансферния прозорец. Но аз мисля, че имаме много футболисти, всички са добри и ще разчитаме на всеки от тях“, обясни бившият защитник.

Румънецът призна, че е възможно да има и изходящи трансфери.
„Не искаме да се разделяме с нито един играч, но сме отворени да изслушаме всяка добра оферти“, допълни директорът.

Източник: БНР

Подобни публикации

Иво Илиев е на репешаж за бронз на световното по борба

Димитър

Лудогорец открива българското участие в Европа

Димитър

Григор Димитров продължава на двойки в Синсинати

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy