СВЯТ

„Неудобният“ наемател на вилата на Зеленски във Версилия е от бившия СССР

FORTE DEI MARMI. Руската наемателка във вилата на украинския президент Зеленски не за първи път прекарва ваканцията си във Форте деи Марми. Затова пристигането ѝ във Версилия не е нещо ново. Любопитен обаче беше фактът, че тя избра да наеме разкошната вила на Владимир Зеленски. Според информацията 54-годишната жена е родена в СССР, въпреки че е пътувала много по света и сега може би има двоен паспорт.

Il Tirreno разполага с документ за самоличността ѝ, който потвърждава, че “лятната” наемателка на вилата на украинския президент е родена в бившия Съветски съюз. Друг е въпросът дали наемът е бил уреден чрез посредници или чрез дружество, което не е базирано в Русия. Сигурно е, че през август дамата е прекарала почивката си във вилата, като е посрещала приятели в басейна, ходила е на плаж, наемала е велосипеди, както е в най-добрите традиции на тези, които посещават ВИП града. Съъщите собственици на агенцията, която управлява отдаването под наем на сградата, признават, за руско-говорещи гости.

Според указанията на собственика на имота: в сградата нямало да живеят нито руснаци, нито украинци. В договора обаче агенцията за недвижими имоти, в името на конфиденциалността, не възнамерява да покаже това и дори в бележка, издадена вчера от San Tommaso srl, обяснява, че „не са подписвани договори за наем с граждани на Руската федерация“, като ги приканва да проверят тази информация в полицията. В тази връзка, говорителят на полицейското управление в Лука, когото разпитахме, обясни, че случаят с отдаването под наем на вилата няма криминално значение. Те четат за това във вестниците, както се случи и с репортажите за почивките във Форте деи Марми на богати руснаци и украинци, които са заедно в едни и същи заведения и клубовете, готови да се състезават за наем на милионерски вили, сякаш няма война.

И точно войната не би попречила на родената в СССР дама (с която „Ил Тирено“ се срещна през последните дни) да прекара един месец ваканция във вилата на украинския президент, както потвърждават свидетелствата на съседите. Във Форте дамата е била със съпруга си. По наша информация двойката понастоящем живее в Лондон, въпреки че жената е запазила руския си телефонен номер. Именно снимките, които тя публикува в социалните мрежи, докато е в градината и край басейна на къщата във Витория Апуана, купена от компания, която може да се проследи до президента на Украйна и съпругата му, са привлекли интереса на почиващите в украинската вила.

Подобни публикации

Макрон въвежда втора национална карантина във Франция

admin

Влезе в сила примирието между Израел и палестинците

Димитър

Орбан настоява върховенството на закона да бъде отделно от бюджета на ЕС

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy