БЪЛГАРИЯ ВАЖНИ ПОЛИТИКА

Николай Василев: Щяхме да имаме кабинет с ДНК на бъдещето

Най-реформаторският и най-българският кабинет, най-бързо работещият. Кабинет с ДНК на бъдещето“. Така номинираният за премиер в проектокабинета на ИТН, а впоследствие оттеглен като предложение, Николай Василев описа как би изглеждало правителството, ако идеята за него беше подкрепена.

Политическото ръководство на партия „Има такъв народ“ и Николай Василев дават пресконференция в БТА.

„От всичко, което се каза за мен през последните дни, това, което най-много ме обиди е, че съм продукт на ДПС, защото съм участвал в тройната коалиция. Нямаше каква друга коалиция да гарантира влизането на България в Европейския съюз. Аз съм единственият човек в България, който е уволнявал Делян Пеевски. Не съм зависим от ДПС или от задкулисие„, подчерта Василев. Атаката от дясното политическо пространство е нещото, което също е засегнало Василев.

Той очерта и приоритетите, които е бил начертал, в случай че стане премиер на България. В „Модернизирай България“ има 300 приоритета, сред които намаляване на данъците в България.

Източник: БНР

Подобни публикации

От 1 април: Маските стават пожелателни

Димитър

Бомбените заплахи не нарушават засега учебния график

Димитър

„Продължаваме промяната“ още няма позиция за обявяването на форсмажорни обстоятелства

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy