БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИКА

НС ще изслуша вицепремиера Калина Константинова за разселването на бежанци

По искане на ГЕРБ-СДС депутатите ще изслушат утре вицепремиера по ефективното управление Калина Константинова във връзка с решението на правителството да спре плана за разселване на украинските бежанци.

Случващото се с гражданите на Украйна, потърсили временна закрила в България е поредният предизвестен провал на кабинета „Петков“ заяви депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков:
„Виждате форумите в интернет, виждате какво мислят хората за вицепремиерката по ефективното управление. Общественото мнение вече произнесе своята присъда – всички искат нейната оставка. Докато пристигне нейната оставка, ние обаче искаме г-жа Константинова да продължава да бъде водена тук, да идва на тази трибуна, за да можете вие, народните представители от управляващата коалиция, когато гледате нейната нагла усмивка, всеки път да си мислите за „Български пощи“, за украинските майки, за вагоните към Ямбол и автобусите към Паничище и за собствения си срам, че продължавате да търпите всичко това“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Обществено обсъждане на мерките за безвъзмездно финансиране на системи за гореща вода и ток от слънцето

Димитър

БСП – против участие в инициативата за снарядите; ГЕРБ иска проверки как се харчат парите за наводненията

Димитър

Болница „Лозенец“ става интензивен център за пациенти с Covid

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy