ЛЮБОПИТНО

Няколко вида грим за бал, който ще задоволят всеки вкус

Всеки иска да изглежда по най-добрия начин в специалния си ден. Абитуриентската вечер е един от тези моменти в живота ни. Абитуриентските балове винаги са важни, а стилът ни на гримиране винаги се променя, защото растем. Но винаги искаме да сме в най-добрия си вид. Затова в тази статия ще споделя с вас различни визии за грим, които можете да използвате. Предпочитате ли по-естествена визия или бихте предпочели да сте по-смели в този специален ден? Ако денят на абитуриентския ви бал наближава, а вие не знаете как да се гримирате, тази статия е за вас! Тези визии не са само за грим за бал, можете да ги използвате за всякакви поводи.

Естествен грим за бал

Естественият грим е стил, който винаги е на мода. Ако стилът ви в ежедневието е по-скоро спортен или не харесвате смелите гримове, естественият грим е точно за вас. Малко коректор, малко руж, малко спирала и хубаво червило могат да ви накарат да изглеждате страхотно. Тази визия е идеална и за ежедневен грим! Особено за по-спортно настроените, които лесно могат да използват тази визия за своя абитуриентски грим.

Естественият грим е стилът „аз, но по-добра“, който използва фини техники, за да подчертае най-добрите ви черти. Той е много удобен за носене, а и ще издържи цяла нощ. Няма да се притеснявате, че изкуствените ви мигли ще паднат или червилото ви ще се изтрие!

Грим за бал в земни тонове

Този стил на гримиране също може да подхожда добре на бала ви. Земните тонове са лесни за използване в грима и могат да се съчетаят с всеки стил рокля. Той е само малко по-сложен от ежедневния грим и тъй като тоновете на сенките за очи и червилото си подхождат, не е необходимо да го премисляте. Започнете с естествен добре изглеждащ фон дьо тен, добавете малко бронзант – руж и попълнете веждите си. След това добавете малко сенки в земни тонове. Те могат да бъдат светлокафяви, тъмнокафяви, добър прасковен тон. След това сложете матово течно червило, което да съответства на сенките. Последната стъпка е да извиете миглите си и да нанесете много спирала. За допълнителен блясък добавете няколко допълнителни изкуствени мигли.

Смел грим на бал

Естественият външен вид може да не е за всеки. Ако сте от тези, които предпочитат да носят по-смел грим на този специален ден, това е за вас!

Смелият грим не означава само използване на повече продукти. Всъщност това означава да си направите по-изразителен грим. Така че, ако искате да приложите този стил, мога да ви предложа два варианта; първо можете да направите по-светла кожа и добро смело червило или добро опушено око, или и двете! Вторият избор е да направите добре покрита кожа и леко очертани клепачи и устни. Разбира се, няма правила за правене на грим. Можете да правите каквото пожелаете. Това е вашата абитуриентска вечер и грим!

Подобни публикации

Без паника: Проучване на опции за спешни нужди от пари

Димитър

Как да вземем потребителски кредит онлайн, разказват Cashio.bg

admin

Историята на Seiko и вечния календар

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy