ЛЮБОПИТНО

Няколко прекрасни идеи за дарък за бебе

Независимо дали празнувате с още бременната мама, дали появата на бебето, или пък първият рожден ден, подаръците за бебета са неизменна част от всяко едно, такова парти. Най-хубавото на бебешките подаръци е, че те носят двойна радост и усмивки. Освен радост и щастие за самото бебе, то и родителите се вълнуват и радват не по-малко от всеки един бебешки подарък.

Намирането на подарък за бебе не е от най-трудните задачи, защото магазините и онлайн пространството, са запълнени от най-разнообразни идеи и предложения. В който и детски магазин да влезнете, винаги ще Ви насочат към цял щанд с бебешки подаръци. Обаче, ние няма да Ви оставим без нашите идеи и предложения. Знаем, че някои от тях, няма да ги намерите в магазинната мрежа, защото са подаръци по-поръчка, които се изработват в единични бройки. Ще започнем с подаръци, които са пряко свързани с името на бебето.

Много е лесно, всеки подарък да бъде гравиран с име, но има и такива, които името е в основата на целия подарък. Такъв например е: дървено влакче с име. Влакчето е забавен и полезен подарък, който първоначално може да се използва само за украса и декорация на бебешката стая, но на по-късен етап и в образователни игри. Локомотивче, което дърпа вагончета с буквите от името на детето. Забавно за игра, като се съединяват и отделят всички буквички и образователно, защото детето учи буквите от името си.

Подобен и не по-малко интересен и полезен подарък е: пъзел с цветни букви. Той също се изработва по-поръчка и с името на детето. Цялото, съкратено, или пък галеното име на детето, това зависи изцяло от Вас, защото отново е подарък по поръчка и Вие решавате, точно какво да си поръчате. При пъзела с цветни букви, всяка една буквичка от името, има собствено лего и може да бъде поставена само в него. Отново забавно за игра и полезно за научаването на буквите, цветовете и трениране на фината моторика.

Подобни публикации

Съвети при избор на килими онлайн от CarpetMax.bg

admin

Без паника: Проучване на опции за спешни нужди от пари

Димитър

Акумулатор за кола: Измерване на напрежението

admin

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy