БЪЛГАРИЯ ВАЖНИ

Няма опасност за живота на пострадалите при катастрофата на АМ „Струма“

Пострадалите при катастрофата на магистрала „Струма“ са в добро състояние. Единият от тях, който беше опериран вчера, днес ще бъде опериран отново.

Все още няма яснота кога пострадалите ще бъдат транспортирани до Северна Македония, но това ще става поетапно, защото състоянието им е различно, съобщи директорът по лечебната дейност на болницата Христо Шивачев:

„Пациентите, които са настанени при нас, всички са стабилни. Двамата, които бяха настанени в реанимация, в момента са изведени в стационара за продължаване на лечението. На един от пациентите след изследванията и консилиума се прецени от още една оперативна намеса, която се извършва в момента“.

Всички 7 души, пострадали при трагичния инцидент на магистрала „Струма“ и приети в столичната болница „Пирогов“, са в стабилно общо състояние и няма опасност за живота им, съобщиха по-рано днес от лечебното заведение.

На настанените лица от инцидента се оказва специализирана психологическа подкрепа от болницата.

Източник: БНР

Подобни публикации

Засилен трафик и повече полиция по пътищата

Димитър

Депутатите отхвърлиха предложение на БСП за изслушване на Бойко Борисов

Димитър

1029 нови случая на Covid-19 у нас при 10 774 теста

Димитър

Leave a Comment

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това. Приемам Прочети повече

Privacy & Cookies Policy